Renovem conveni amb Schneider Electric

9 de març de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 30"

El Col·legi ha renovat el conveni amb l’empresa de productes per a l’automatització, el control i la distribució de l’energia elèctrica Schneider Electric. Els col·legiats podeu seguir gaudint de descomptes en formació i accés gratuït en documentació tècnica. En aquesta notícia t’expliquem tots els avantatges.

Schneider Electric desenvolupa, fabrica i comercialitza productes i solucions en el camp de l’automatització, el control i la distribució de l’energia elèctrica. Com a Empresa Vinculada a ENGINYERS BCN els col·legiats teniu els següents beneficis:

  • Accés gratuït a qualsevol tipus de documentació tècnica específica, com ara la Guia de diseño de instalaciones electricas, o el Manual Teórico-Práctico. Per fer-ho, registra’t al “portal de partners” de la web www.schneider-electric.es/es/partners.
  • Descompte del 30% sobre les tarifes de l’Institut Schneider de Formació en tots aquells cursos presencials que organitzi i imparteixi Schneider a les instal·lacions del Col·legi.
  • Descompte del 20% en un curs presencial, semi presencial o a distància que Schneider organitzi i imparteixi a les seves instal·lacions de l’Institut Schneider de Formació.
  • Descomptes del 25% per a grups d’entre 10 i 15 persones i 30% per a grups d’entre 16 i 20 persones en la realització dels cursos no presencials o semi presencials que Schneider disposa mitjançant el seu portal www.isefonline.es.
  • Accés gratuït als continguts d’Energy University, Plataforma de Formació online sobre Eficiència Energètica de Schneider Electric. En aquesta plataforma es posa a disposició dels enginyers, de forma totalment gratuïta, mòduls de formació sobre il·luminació, Auditories, Control de Clima, Armònics, Control d’Edificis, etc.