Renovat el conveni amb Asartec

20 de febrer de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 5"

ENGINYERS BCN renova el compromís amb la Consultoria de solucions informàtiques Asartec. Ara els col·legiats tenen nous avantatges.

El Col·legi renova la col·laboració amb Asartec Consultoria, S.L., entitat de serveis d’assessorament i consultoria en el camp de l’Enginyeria Informàtica, implantació d’aplicacions diverses, processos industrials, assessoria legal, serveis de programació a mida avançada en qualsevol plataforma. Gràcies al conveni entre les dues institucions, els col·legiats ara tenen els avantatges següents:

  • 40% descompte en les llicències de PLANTASSIST – GMAO software pel manteniment industrial d’empreses i entitats. Software bilingüe CAT/ESP, multi empresa, multi planta.
  • 20% de descompte en la llicències de PREVENPLAN, Software de Prevenció de Riscos Laborals i Vigilància de la Salut,
  • 10% de descompte en les llicències a DOCUDIRECTOR.COM aplicació Web, gestor documental dissenyat per a empreses que necessiten una solució àgil, eficient i segura per emmagatzemar i gestionar els documents o els dels seus clients.
  • Més del 5% Descompte en els productes d’AGUADELLUVIA.ES, Sistemes de recuperació d’aigua de pluja, dipòsits, foses, depuradores, flexibles, soterrats.
  • 5% de descompte en les llicències en els seus productes i serveis de ZWCAD, productes Avançats CAD.

Per accedir als descomptes, pots contactar amb Asartec al telèfon 972 21 95 92 indicant que ets col·legiat.