Qui serà el proper Van Eyck?

29 de juny de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 4"

El concurs de pintura torna al Col·legi amb premis de fins a 300 euros. Podeu presentar les vostres obres fins al 8 de setembre.

Sigueu aficionats apassionat o artistes emergents, aquesta és la vostra oportunitat de deixar volar la vostra creativitat i sorprendre a tots amb una obra mestra.

Amb una temàtica lliure i una oportunitat única de mostrar el vostre talent, el Concurs de Pintura 2023, organitzat per la Comissió de Cultura i Oci, us espera per compartir la vostra visió única amb el món. Així que agafeu els vostres pinzells, exploreu nous horitzons artístics i uniu-vos a aquesta competició creativa.

En la seva vintena edició, el concurs està obert a col·legiats i precol·legiats, així com els seus familiars en primer grau. Els participants no poden ser professionals de la pintura i les obres —una per participant— han d’anar emmarcades.

Enguany, el premi arriba fins als 300 euros, i inclourà el diploma per poder presumir de reconeixement com a artista. El termini per presentar les obres serà del 3 de juliol al 8 de setembre, i seran exposades al Col·legi a partir del 18 de setembre i fins al 13 d’octubre.

Consulteu aquí les bases i recordeu que també s’han iniciat els concursos de pintura i relats curts.