Presentació del VII Baròmetre Industrial

6 de febrer de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 2"

El Consejo General de Colegios Oficiales de Graduados e Ingenieros Técnicos Industriales de España (COGITI) presenta el VII informe nacional del Baròmetre Industrial. Podràs seguir la roda de premsa de presentació a través de Youtube.

El proper dijous, 8 de febrer, a les 10 hores, es durà a terme una roda de premsa en format híbrid (presencial i telemàtic) a la seu de COGITIM per presentar els resultats de l’VII informe nacional del Baròmetre Industrial. Aquest estudi basat en l’enquesta, on els nostres col·legiats hi van participar activament, tenia per objectiu conèixer la situació del sector industrial a partir de preguntes a professionals de l’àmbit.

En aquesta ocasió, participarà un representant del Ministeri d’Indústria i Turisme. Es tracta del recentment nomenat Director General d’Estratègia Industrial i de la PIME, Jordi García, la qual cosa suposarà una bona oportunitat per conèixer els seus plans de futur.

Totes aquelles persones que vulgueu assistir a l’acte en directe podreu fer-ho a través de la retransmissió en streaming al canal de YouTube del COGITI.

En cas que vulgueu veure’l posteriorment, una vegada realitzada la presentació, el vídeo estarà disponible també a la pàgina web del COGITI.