Premi al millor expedient acadèmic en Enginyeria Mecànica de l’ESEIAAT

14 de febrer de 2024
Comparteix
Temps de lectura
53"

Eduard Pimàs, Jaume Asensio i Daniel Crespo en el moment del lliurament de diploma. // ESEIAAT

El passat 10 de febrer es va graduar la promoció de l’ESEIAAT. Eduard Pimàs, vocal de la Junta de Govern i president de la Comissió jove, va lliurar el premi al millor expedient en Enginyeria Mecànica.

El 10 de febrer es van graduar 851 nous professionals de l’enginyeria de les àrees industrials, aeroespacial i audiovisual, formats a l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC). El rector de la UPC, Daniel Crespo, va presidir la cerimònia, on també van intervenir la consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge; l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; el director de l’ESEIAAT, Xavier Roca, i el padrí de la promoció, el meteoròleg de TV3 Tomàs Molina.

Eduard Pimàs, vocal de la Junta de Govern, va assistir per lliurar el premi al millor expedient en Enginyeria Mecànica a Jaume Asensio Bosch. El premiat va rebre un any de col·legiació gratuïta, un diploma i un iPad.