NOU CURS D’AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC

11 de juliol de 2024
Comparteix
Temps de lectura
51"

Tecnoaula organitza el curs “Dimensionament i càlcul d’Instal·lacions d’Autoconsum fotovoltaic: Modalitats, Normativa i Model Financer”.

Els dies 16, 17, 19, 26 i 30 de setembre de 16 a 20 h a la seu d’ENGINYERS BCN (c/ Consell de Cent, 365), podreu assistir presencialment o per videoconferència.

Un nou curs amb l’objectiu de:

  • Proporcionar una visió àmplia i alhora precisa de l’entorn renovable fotovoltaic. Presentar un resum del seu Estat de l’Art i en particular pel que fa a l’Autoconsum Fotovoltaic.
  • Analitzar les diferents modalitats d’autoconsum fotovoltaic i dels elements i esquemes que intervenen en cadascun dels sistemes d’autoconsum esmentats.
  • Desenvolupar exemples de casos pràctics d’instal·lacions industrials d’autoconsum fotovoltaic. Aplicar el concepte d’hibridació a un projecte d’autoconsum.
  • Veure les principals normatives legals i els diferents permisos necessaris per posar en funcionament instal·lacions d’autoconsum en les diferents modalitats.
  • Examinar els components principals d’un Model Financer i les seves ràtios. I, finalment, analitzar la casuística de les subvencions a l’autoconsum fotovoltaic.

Inscriu-te aquí.

Pots consultar tota la informació detallada a Tecnoaula.