Normatives i legalitzacions: Poseu-vos al dia!

14 de desembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 59"

Tecnoaula us proposa un seguit de cursos per començar l’any posant-vos al dia de les últimes normes i legalitzacions tant en seguretat industrial com en transport i baixa tensió. Els cursos, que comencen al gener, ja tenen les inscripcions obertes.

ELECTRIFICACIÓ DEL TRANSPORT I PROJECTES DE DIMENSIONAMENT D’IRVES: NORMATIVES I LEGISLACIONS VIGENTS ASSOCIADES

  • Dates i Horaris: Del 15 de gener al 4 de març de 2024 (Dilluns i dimecres de 17 a 20 h.)
  • Aprofundeix en els aspectes clau de l’electromobilitat, la infraestructura de recàrrega i els projectes elèctrics associats als Vehicles Elèctrics (VE). Amb sessions programades detallades i objectius específics, aquest curs t’ajudarà a comprendre les tendències i el futur de la recàrrega dels VE. Inscripcions.

CURS D’ESPECIALITZACIÓ D’ENGINYERIA EN SEGURETAT INDUSTRIAL. DISSENY I LEGALITZACIÓ D’INSTAL·LACIONS: INSTAL·LACIONS D’EQUIPS A PRESSIÓ

  • Dates i Horaris: 16, 18, 23, 25, 30 de gener i 1, 6 i 8 de febrer de 2024 (Dimarts i dijous de 17 a 20 h.)
  • Aprofundeix en la normativa i la gestió pràctica de la seguretat industrial, amb una atenció especial a les instal·lacions d’equips a pressió. Aquest curs t’ajudarà a identificar, entendre, aplicar i avaluar el compliment dels requisits legals per mantenir les instal·lacions en conformitat amb les normatives vigents. Inscripcions.

INSTAL·LACIONS EN BAIXA TENSIÓ. NORMATIVA I TRAMITACIÓ

  • Dates i Horaris: 15, 17, 22, 24, 29 i 31 de gener de 2024 i 5 de febrer de 2024.
  • Dins de l’esquema de formació contínua d’ENGINYERS BCN, les instal·lacions elèctriques en Baixa Tensió tenen una gran rellevància. Per aquest motiu s’ha dissenyat un pla formatiu específic per aprofundir en aspectes reglamentaris, de tramitació, de responsabilitats, de disseny, càlcul i execució així com verificacions d’aquesta tipologia d’instal·lacions. Aquest pla formatiu ha de ser servir d’acompanyament per aquells tècnics que vulguin començar a desenvolupar la seva trajectòria professional dins aquest àmbit d’actuació, però també com a actualització i posta al dia d’aquells altres professionals que venen desenvolupant tasques relacionades amb les instal·lacions de Baixa Tensió. Aquest mòdul és el primer d’un total de 3, que permetran als tècnics que els cursin aprofundir àmpliament en una tipologia d’instal·lacions que està molt present dins l’àmbit professional dels enginyers graduats i els enginyers tècnics industrials. Inscripcions.