Maximitza les teves oportunitats professionals: Postgrau en preparació d’oposicions en l’Administració Pública

6 de juliol de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 27"

Tecnoaula presenta un postgrau per preparar als enginyers tècnics industrials per a les oposicions a enginyer tècnic industrial de la Generalitat de Catalunya i també per a altres administracions amb temaris similar (Cossos Tècnics de l’AGE, administracions locals: ajuntaments i diputacions). Les inscripcions ja estan obertes.

El Postgrau en preparació d’oposicions d’enginyers tècnics i enginyers graduats en Enginyeria industrial per a les administracions públiques (Generalitat i ajuntaments àrea metropolitana de Barcelona) està destinat per tots aquells enginyers que es vulguin preparar per a les oposicions a enginyer tècnic industrial de la Generalitat de Catalunya i també per a altres administracions amb temaris similar (Cossos Tècnics de l’AGE, administracions locals: ajuntaments i diputacions).

Ricard Parelló, enginyer Tècnic Industrial i enginyer municipal, i Albert Martínez, President de la Comissió de Funció Pública i funcionari de carrera de l’administració local des de fa 24 anys, seran els encarregats d’impartir aquest postgrau.

Programa

La formació, que comença l’u d’octubre de 2023, constarà d’un primer mòdul orientat a que els opositors puguin disposar del desenvolupament del temari específic d’oposicions d’enginyers tècnics industrials segons la Resolució PRE/2423/2022, de 27 de juliol. A més a més, s’indicaran recursos complementaris per a desenvolupament individual, unes bateries de tests, i el plantejament de supòsits pràctics amb una guia de resolució.

El segon mòdul del Postgrau, està orientat a que els opositors, puguin tenir el temari específic per a oposicions a Ajuntaments de l’Àrea Metropolitana en el que s’inclouran unes bateries de tests i de la resolució d’uns supòsits pràctics.

Consulta tota la informació i les inscripcions a la pàgina del Postgrau.