L’Smart City Expo World Congress delinea la Nova Era Urbana

7 de setembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 36"

El congrés dedicat a les solucions urbanes innovadores torna amb l’edició més gran feta fins la data. Els col·legiats teniu un descompte en les entrades.

L’Smart City Expo World Congress (SCEWC), l’esdeveniment internacional líder en ciutats i solucions urbanes intel·ligents organitzat per Fira de Barcelona, celebrarà una edició rècord el 2023. Del 7 al 9 de novembre i amb el lema “Welcome to the New Urban Era” (“Benvinguts a la Nova Era Urbana”), el saló i el congrés registraran un creixement del 55% en la superfície d’exposició i un 20% més d’assistents, arribant a 25.000 assistents professionals i representants de més de 800 ciutats i 140 països, convertint l’edició pròxima en la més gran fins ara.

L’esdeveniment es consolida com la major mostra mundial de solucions urbanes innovadores i projectes centrats en estratègies per transformar les metròpolis actuals en espais més sostenibles, eficients i habitables. Per assolir aquest objectiu, SCEWC estructurarà el seu programa de congressos en vuit grans àrees: Tecnologies Facilitadores, Energia i Medi Ambient, Mobilitat, Governança, Habitatge i Inclusió, Economia, Infraestructures i Edificis, Seguretat i Protecció, i Economia Blava.

SCEWC comptarà amb més de 1.000 expositors al recinte de Gran Via, incloent empreses com Aramco, Axis, Cisco, Dell, Deloitte, Mercedes-Benz, Microsoft, Smart Ports: Piers of the Future i Sorigué, així com Pavellons de Països i Ciutats de Brasil, la Xina, Estònia, França, Alemanya, l’Índia, Israel, Itàlia, el Japó, Corea, Mèxic, els països nòrdics, Polònia i els Estats Units, entre altres.

Descompte per a col·legiats

ENGINYERS BCN ha signat un conveni de col·laboració amb SCEWC a través del qual, els col·legiats tenen un 25% de descompte en les entrades al congrés.

Per accedir al descompte, heu de clicar en aquest enllaç per aconseguir el codi exclusiu per col·legiats que s’haurà d’inserir en el procés de compra.