Lliurament dels premis a millor expedient de l’EUSS

23 de novembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
53"

El vocal de la Junta de Govern, Eduard Pimàs, va atorgar els premis als millors estudiants. Enguany es graduava la primera promoció en Energies Renovables i Eficiència Energètica.

Divendres 17 de novembre, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) va celebrar amb èxit la graduació de la 27a promoció, destacant l’excel·lència acadèmica i la innovació. L’esdeveniment va tenir lloc a la Sala d’actes de Salesians de Sarrià i va reunir prop de 400 persones entre graduats i graduades, familiars, amistats i personal de l’EUSS.

Eduard Pimàs, vocal de la Junta de Govern i representant del Col·legi a l’acte, va lliurar els premis als millors estudiants de cada titulació, oferint-los un any de col·legiació gratuïta i un diploma. El millor estudiant de l’escola va rebre també un iPad com a premi especial.

L’acte d’enguany, a més, es va assenyalar per tenir la primera promoció de graduats en Energies Renovables i Eficiència Energètica, subratllant l’enfocament actualitzat de la EUSS a les necessitats del mercat laboral.