Les comissions d’ENGINYERS BCN al Fòrum d’Empreses de l’EEBE

30 d'abril de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 17"

Les comissions del Col·legi més vinculades al món de l’empresa industrial organitzen, durant el proper Fòrum d’Empreses de l’Escola d’Enginyeria Barcelona Est (EEBE), l’activitat La relació de l’empresa amb la universitat i amb els futurs enginyers, que tindrà lloc el pròxim 9 de maig a les 15 hores.

Les Comissions d’Enginyers d’Empresa, Qualitat i Innovació i Tècnica de l’Enginyeria s’han aplegat per organitzar La relació de l’empresa amb la universitat i amb els futurs enginyers al Fòrum d’Empreses de l’EEBE, un debat on representants de l’empresa, la universitat i estudiants compartiran les seves experiències de col·laboració.

L’activitat, que es farà dijous 9 de maig a les 15 hores, discutirà tant les pràctiques en empresa com la col·laboració en temes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i) entre la universitat i les empreses.

Aquesta és una oportunitat única per aprofundir en la relació entre el món acadèmic i el sector empresarial i per compartir coneixements i bones pràctiques. La col·laboració entre universitats i empreses és fonamental per fomentar la innovació (recordem que el passat 21 d’abril va ser el Dia Mundial de la Innovació) i impulsar el creixement econòmic.

Us convidem a assistir a aquesta interessant activitat i a participar en la conversa sobre el futur de la col·laboració entre universitat i empresa.

L’estand del Col·legi

ENGINYERS BCN, a més, tindrà un estand a la part expositiva del fòrum per poder informar dels serveis del Col·legi.