Ja són aquí els Premis EBCN 

28 de febrer de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 30"

El Col·legi posa en marxa una nova edició del seu reconegut certamen, que busca els millors Treballs de Final de Grau. El període de presentació de treballs s’obre l’1 de març.

L’objectiu d’aquests guardons és distingir els millors projectes en tots els àmbits de l’enginyeria industrial i, alhora, fomentar els valors indispensables per a l’excel·lència d’un projecte, com ara la qualitat, la innovació, la sostenibilitat i l’adequació a la normativa. 

Aquesta és la informació bàsica que has de conèixer: 

Qui es pot presentar?

Totes aquelles persones que estiguin cursant o hagin cursat un grau d’enginyeria de l’àmbit industrial i que s’hagin matriculat del Projecte de fi de grau durant l’any 2023 o 2024 de les escoles i universitats de la demarcació i de l’àmbit competencial del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. 

Quin és el premi?

L’alumne guanyador rebrà 1.000 euros; mentre que el seu tutor rebrà 500. L’accèssit estarà dotat amb 500 euros per a l’estudiant. Tots obtindran, a més, un diploma de reconeixement. 

Com ha de ser el projecte?

El projecte presentat ha de complir uns requisits mínims: 

  • Resoldre una problemàtica actual o presentar una millora tangible per la societat. 
  • Ser el desenvolupament d’un projecte d’enginyeria on es resolguin els problemes tècnics i formals derivats pel mateix. 

Els projectes han de ser individuals i quedaran exclosos els projectes que siguin una evolució d’algun producte o servei ja existent o d’un projecte previ. 

Fins quan es poden presentar els treballs?

El termini de lliurament de la documentació acaba el 10 de maig de 2024 a les 14.00h. 

Pot veure totes les bases del concurs i la documentació necessària a enginyersbcn.cat/premis.