Impuls al Grup Territorial del Vallès Oriental

27 de febrer de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 17"

Durant el sopar del Grup Territorial del Vallès Oriental, on van intervenir el vicedegà Ricard Nogues i el secretari Sergi Albet, es va parlar de maneres de reforçar aquest grup. Pots inscriure’t al GT a través d’aquest enllaç.

El passat 23 de febrer es va celebrar el sopar del Grup Territorial del VALLÈS ORIENTAL a la Fonda Europa de Granollers. L’objectiu és retrobar i impulsar aquest grup com els altres arreu del territori, perquè els enginyers facin networking i desenvolupin accions de formació transversals, entre altres activitats.

Durant el sopar el vicedegà Ricard Nogués va dirigir unes paraules als participants per agrair el fet d’estar en aquesta trobada i amb l’objectiu de mantenir les reunions del grup al llarg del temps. Va recordar que la Junta de Govern ja va apostar fa temps per la cohesió territorial mitjançant els Grups Territorials, però que la pandèmia ho va estroncar. També va fer esment de les novetats del Col·legi: l’Espai Antoni Carrillo, el futur nou web i nova guia de professionals, els “case study”, etc.

Es va fer esment al cas d’èxit vinculat al GT de l’Anoia durant la pandèmia. En aquest sentit, el secretari de la Junta Sergi Albet va dirigir unes paraules als assistents. Finalment, es va comentar que l’impulsor del grup serà Eduard Pimàs, vocal de la Junta. Durant el sopar els membres del Grup Territorial es van presentar i van esmentar les seves inquietuds sobre la professió i el Col·legi.