Experiències al Grup Territorial d’Osona

24 de maig de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 21"

El Grup Territorial es va reunir per impulsar les reunions presencials i endegar una nova etapa. Pots apuntar-te a aquest Grup Territorial a partir d’aquest enllaç.

El passat dia 18 de maig va haver el sopar a Vic amb el Grup Territorial d’Osona. Va ser una retrobada per impulsar les reunions presencials del grup.

Els presents van exposar les seves experiències tècniques i inclús personals, com és el cas del company Santiago Altimiras que va explicar la seva experiència en bicicleta a la Titan Desert 2023 al Marroc. Va remarcar que la clau de l’èxit és la força mental.

El degà, en Miquel Darnés, va estar acompanyat d’altres membres de la Junta de Govern: del vicedegà, en Ricard Nogués, del tresorer, en Fèlix Duran i del vicesecretari, en Xavier Urbano. El degà va exposar novetats del Col·legi i va avançar com seria la jornada Crisi Climàtica i Enginyeria del 30 de juny d’enguany i que tindrà com a fil conductor la Transició Energètica amb uns ponents de gran rellevància.

També va comentar que un dels participants seria en Lluís Verdaguer del grup territorial, com a expert en fabricació de productes d’automatització industrial que permeten l’estalvi i l’eficiència energètica a les indústries.

El coordinador de grup, Valentí Comas, va encoratjar els presents a continuar mantenint les reunions i va dir que calia endegar un nova etapa amb noves incorporacions que donessin consistència al grup.