Ets la nova Rodoreda o el nou Espriu?

13 de juliol de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 6"

El concurs de relats curts torna al Col·legi amb un premi de 200 euros. Podeu presentar les vostres obres fins al 8 de setembre.

El Concurs us dona la oportunitat d’explorar el poder de les paraules i capturar l’essència de les vostres experiències professionals en relats concisos.

El Concurs de Relat breu 2023, organitzat per la Comissió de Cultura i Oci, us espera per provar les vostres habilitats d’escriptura. La competició centra la temàtica en les experiències laborals, obrint les portes a un ventall d’anècdotes, moments d’èxit, superació i aprenentatge en l’àmbit laboral.

En la seva vintena edició, el concurs està obert a col·legiats i precol·legiats, així com els seus familiars en primer grau. Els participants poden presentar els relats en català o castellà amb un mínim de 200 paraules i un màxim de 1000.

Enguany, el premi arriba fins als 200 euros, i inclourà el diploma per poder presumir de reconeixement com a artista. El termini per presentar les obres serà del 3 de juliol al 8 de setembre, i seran exposades al Col·legi a partir del 18 de setembre i fins al 13 d’octubre.

Consulteu aquí les bases i recordeu que també s’han iniciat els concursos de pintura i fotografia.