Especialitza’t en Instal·lacions de Proteccions contra Incendis

28 de març de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 24"

Si ets un professional del sector tècnic o responsable de manteniment, tenim una oportunitat que no et pots perdre: el curs d’especialització en sistemes de protecció d’incendis. El curs, que s’inicia el 24 d’abril, ja té les inscripcions obertes.

El pròxim 24 d’abril s’inicia el curs d’especialització d’enginyeria en seguretat industrial, Disseny i legalització d’instal·lacions: instal·lacions de protecció contra incendis i seguretat contra incendis en establiments; un curs bàsic per tots aquells professionals que es vulguin especialitzar en els sistemes de protecció contra incendis.

Amb l’objectiu de proporcionar una comprensió total d’aquestes d’instal·lacions, el curs està dissenyat per tota mena de professionals interessats en la seguretat industrial, independentment de l’experiència prèvia en la matèria. El programa abasta temes essencials com la interpretació de projectes, tramitació de documentació, requisits per a empreses instal·ladores i mantenidores, així com les tasques de manteniment i inspeccions.

El curs oferirà una visió exhaustiva de la normativa i els requisits legals, impartida per David Jiménez, Enginyer Tècnic Industrial d’especialitat elèctrica i cap dels serveis tècnics d’ENGINYERS BCN, amb Nivell Avançat en Protecció Contra Incendis segons l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). Des de la interpretació de projectes fins a la tramitació de documentació i tasques de manteniment, obtindreu les eines necessàries per garantir la conformitat amb les regulacions vigents.

Les sessions es realitzaran de forma presencial i per videoconferència. No deixeu escapar aquesta oportunitat per ampliar els vostres coneixements i millorar la vostra pràctica professional en un àmbit tan crucial com és la protecció contra incendis. Les inscripcions ja estàn obertes.