Es renova el conveni amb Caixa d’Enginyers

13 de març de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 10"

Caixa d’Enginyers ha visitat el Col·legi per renovar el conveni entre totes dues institucions. El Grup Caixa d’Enginyers posa a disposició de tots els col·legiats productes i serveis financers i asseguradors perquè portis a terme els teus projectes personals i professionals.

Jaime Asián, director de la Banca Corporativa; Eduard Barcons Comellas, director de la Banca Institucional de Catalunya i Balears de Caixa d’Enginyers; i Carme Padró, directora d’oficina de la Caixa d’Enginyers, han passat per la seu col·legial per signar un any més el conveni entre totes dues institucions.

Caixa d’Enginyers és una entitat cooperativa de crèdit que centra els seus esforços en la creació de valor per construir una relació de confiança amb els seus socis, que són, alhora, clients i propietaris. Focalitzant l’atenció en les necessitats de les famílies, els professionals, les institucions i les pimes, el Grup Caixa d’Enginyers aplica criteris ètics i de responsabilitat social per consolidar el seu model de Banca Cooperativa Europea.

Tens al teu abast una àmplia gamma de solucions per a cadascuna de les teves necessitats:

· Professionals

· Empreses

· Famílies i particulars

· Joves 

Si necessites més informació, pots consultar la web de Caixa d’Enginyers, trucar a Banca Telefònica al 902 300 321 (+34 93 310 26 26), de dilluns a divendres de 8 a 21h, o, si ho prefereixes, emplenar aquest formulari perquè els seus professionals contactin amb tu.