Entrades de franc per REBUILD

22 de febrer de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 23"

Del 19 al 21 de març tindrà lloc a Madrid la vuitena edició de REBUILD, la gran cita per a tots els agents de la cadena de valor de l’edificació, que té per objectiu ser l’altaveu del nou model constructiu basat en la industrialització. Els col·legiats teniu entrades gratuïtes i descomptes.

La nova edició de la fira reunirà més de 500 firmes expositores, que presentaran a l’esdeveniment les darreres innovacions en matèria d’il·luminació per a interiors, cuina, banys, tancaments, terres i superfícies, façanes, eficiència energètica o consum gairebé nul, climatització, domòtica, solucions digitals i BIM o sistemes constructius industrialitzats en 2D o 3D, entre d’altres.

D’altra banda, REBUILD també acollirà el Congreso Nacional de Arquitectura Avanzada y Construcción 4.0, el fòrum de coneixement i tendències més gran de la indústria, que compta amb un programa únic de conferències, i que congregarà més de 600 experts internacionals. Tots ells debatran, en els vuit auditoris que funcionaran en paral·lel, sobre les oportunitats i els reptes que té avui en dia l’edificació posant el focus en la industrialització, la incorporació de les tecnologies exponencials al sector, i de l’adaptació dels conceptes que comporta l’economia circular i eficiència energètica.

Entrades gratuïtes per col·legiats

Els col·legiats teniu entrades de franc i descomptes. Hi ha disponibles 100 Business Pass gratuïts i les entrades VIP Premium amb un 50% de descompte.

Per adquirir aquestes entrades, utilitza els codis que trobaràs en aquest enllaç a l’hora de comprar les entrades de REBUILD.