Entrades de franc per GENERA 2024

31 de gener de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 13"

Del 6 al 8 de febrer, IFEMA, a Madrid, acollirà GENERA 2024, la fira internacional centrada en les energies renovables i l’eficiència energètica. Els col·legiats tenen entrada professional de franc.

GENERA 2024 abarca temes com l’energia solar, eòlica, biomassa i eficiència energètica. Aquest esdeveniment representa un punt de trobada per a professionals, empreses i experts del sector, on es presenten les últimes innovacions i solucions en energies netes. De tal manera que proporciona una plataforma per a la col·laboració i la difusió de coneixements en l’àmbit de les energies sostenibles.

El COGITI (Consejo General de Graduados e Ingenieros Técnicos Industriales) estarà present de forma activa en GENERA 2024 amb la participació del President, José Antonio Galdón Ruiz, a la taula de debat “Manteniment i seguretat industrial. Binomi fonamental del procés d’electrificació”, que tindrà lloc el dia 6 de febrer a les 10:45h al Fòrum 1 del Pavelló 9 d’IFEMA. A aquesta taula també participaran Javier Castells (President de la Federación Española de Asociaciones de Organismos de Control), Jose Manuel Prieto (Subdirector General de Qualitat i Seguretat Industrial del Ministeri d’Indústria) i Enrique del Valle (President de la Comissió d’Indústria de Fenie Energía).

Entrada professional de franc per col·legiats

Els col·legiats podeu obtenir una entrada professional de franc per assistir a GENERA 2024. Per aconseguir el vostre, només haureu d’omplir les dades de la inscripció i afegir el codi que trobareu al següent enllaç.