Entra de franc a EFINTEC

14 de setembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 2"

La fira de referència en el sector de la instal·lació i la energia, torna a Barcelona els dies 18 i 19 d’octubre. Els col·legiats tenen entrada de franc amb el codi que trobaràs en aquest enllaç.

EFINTEC, que com ja adelantàvem estarà situat en el Pavelló número 8 de la Fira de Barcelona – Recinte Montjuïc, promet ser enguany l’edició més gran que s’ha organitzat fins la data, amb 170 expositors i més de 7.000 professionals del sector.

Aquest any, l’epicentre serà l’Auditori, on tindrà lloc l’acte inaugural amb les autoritats i representants institucionals, i també acollirà al llarg dels dos dies un ampli programa de ponències i taules rodones. Totes elles es podran consultar a través del lloc web i l’aplicació oficial d’EFINTEC setmanes abans de l’esdeveniment.

Entrada gratis per a col·legiats

Una edició més d’EFINTEC, els col·legiats d’ENGINYERS BCN tornen a tenir entrada gratuïta per accedir a la fira. Per accedir al codi de descompte, només has d’accedir a aquest enllaç on, després d’acreditar-te com a col·legiat, et donarà el codi que hauràs d’introduir en el procés de compra i amb el que podràs adquirir l’entrada gratuïta.