ENGINYERS BCN signa un conveni amb Legrand

8 de juny de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 32"

ENGINYERS BCN signa un conveni amb l’empresa líder en la fabricació i comercialització de productes per instal·lacions elèctriques i xarxes d’informació. Legrand proporciona als col·legiats software i documentació tècnica.

ENGINYERS BCN ha signat un conveni amb l’empresa Legrand Group España, especialitzada en la fabricació i comercialització de productes per instal·lacions elèctriques i xarxes d’informació, tant pel mercat residencial com l’industrial.

Gràcies a aquest conveni, signat entre el degà d’ENGINYERS BCN, Miquel Darnés, i el delegat de zona de Legrand, Francisco Garrido, els col·legiats tenen accés a una sèrie d’avantatges:

  • Correu d’atenció al col·legiat directe del departament d’Enginyeria de Prescripció de Catalunya per a l’assessorament i suport tècnic en projectes d’infraestructures elèctriques i digitals en productes i serveis.

Dades de contacte: Arturo Dondarza, Enginyer Tècnic Comercial Prescripció arturo.dondarza@legrand.com

  • Accés gratuït a formació presencial i en línia impartida per LEGRAND, així com cursos d’autoformació dins de la plataforma de formació de LEGRAND.
  • Descàrrega gratuïta de software, certificats, fitxes tècniques, fitxers BIM I CAD a través del portal WEB: