ENGINYERS BCN signa un conveni amb el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida

17 d'octubre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 20"

El conveni entre tots dos Col·legis obre les portes a noves oportunitats de negoci per als col·legiats. Els administradors de finques de Barcelona tindran accés directe a la Guia de Professionals i al Registre de Certificadors d’Eficiència Energètica en Edificis per tal de garantir una millor col·laboració entre totes dues institucions.

El Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida (CAFBL). Aquest conveni donarà nous contactes i oportunitats de negoci a tots aquells que estigueu inscrits a la Guia de Professionals i al Registre de Certificadors d’Eficiència Energètica en Edificis d’ENGINYERS BCN.

Els Administradors de Finques col·legiats, des del seu propi portal corporatiu tindran accés directe per poder cercar i contactar fàcilment amb aquell perfil d’enginyer col·legiat més adient per a cobrir les seves necessitats. A la vegada, això permetrà als Administradors de Finques satisfer plenament l’acompanyament parcial o total en la seqüencia d’activitats que comporta assessorar, definir, projectar i executar un ampli ventall de serveis al voltant de les instal·lacions de béns immobles (habitatges urbans o rurals i naus industrials) que gestionen, com ara i d’entre altres:

1. Infraestructures de recàrrega per a vehicles elèctrics.

2. Generació / Autoconsum energètic (fotovoltaic) d’edificis. Comunitats energètiques.

3. Projectes de reformes i/o noves instal·lacions d’enginyeria d’importància en l’àmbit de l’edifici (per exemple ascensors).

4. Certificacions energètiques.

5. Protecció contra incendis