ENGINYERS BCN organitza una exitosa activitat de networking

18 de maig de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 11"

Els enginyers es van poder reunir directament amb empreses per fer entrevistes cara a cara. La sessio va constar d’una part d’entrevistes pactades i un temps lliure per establir més contactes.

El 17 de maig al Col·legi va tenir lloc un esdeveniment de networking exclusiu per a col·legiats. L’activitat, tot un èxit, volia connectar directament als enginyers amb les empreses, de tal manera que cadascú pogues trobar el lloc de treball més adient a les seves necessitats.

Es va dividir en quatre parts. Es va iniciar amb un esmorzar on el degà, Miquel Darnés, va donar la benvinguda als participants i es va fer el primer contacte entre els col·legiats i les empreses. Després, es va explicar el funcionament de la jornada als assistents i com es podia treure el màxim profit de les reunions.

Llavors va donar inici un torn d’entrevistes pactades amb empreses del sector, on es donava la oportunitat de relacionar-se amb les empreses cara a cara.

Per últim, es va deixar un temps lliure per a que tots els participants connectessin entre si ampliant el nombre de vincles establerts en aquesta sessió.

L’esdeveniment va concloure amb tots els participants assegurant que havien fet “contactes de qualitat“. El Col·legi espera poder organitzar en un futur més edicions d’aquesta mena d’activitats.