ENGINYERS BCN i l’EEBE signen un conveni de col·laboració

9 de maig de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 45"

L’acord té com a objectiu principal potenciar el vincle dels estudiants amb el col·legi i potenciar la seva incorporació al  món professional. El Col·legi té previst realitzar un seguit d’activitats destinades a donar a conèixer la col·legiació entre els estudiants i facilitar-los l’accés al món professional.

ENGINYERS BCN ha signat un conveni de col·laboració amb l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). L’acord, que s’ha formalitzat avui a l’EEBE, implica una important contribució econòmica per part d’ENGINYERS BCN, destinats a impulsar iniciatives d’orientació professional i a enfortir els vincles entre el món acadèmic i el professional.

Aquesta aliança estratègica té una durada inicial d’un any, amb possibilitat de pròrroga per quatre anys addicionals, i té com a objectiu principal promoure un compromís de millora contínua per part de l’EEBE, així com donar visibilitat als projectes de talent innovador que sorgeixen de la institució. A través d’aquest conveni, ENGINYERS BCN també busca reforçar el seu suport als interessos dels futurs enginyers i col·legiats, enriquint així el panorama professional i acadèmic de Barcelona.

Els avantatges

Com a part d’aquest acord, ENGINYERS BCN coordinarà un seguit d’activitats, com xerrades, tallers i altres esdeveniments relacionats amb els estudis de l’EEBE, amb l’objectiu de donar a conèixer als estudiants els beneficis de la col·legiació i facilitar-los un accés directe al món professional. A més, el Col·legi actuarà com a patrocinador de l’acte de graduació de l’EEBE, contribuint a celebrar els èxits acadèmics dels estudiants i donant a conèixer la tasca del Col·legi als nous graduats.

D’altra banda, l’EEBE es compromet a organitzar activitats destinades a donar a conèixer ENGINYERS BCN, facilitant l’accés dels estudiants a xarxes professionals i altres activitats d’interès per a la comunitat estudiantil. A través d’aquest intercanvi d’idees i recursos, es busca crear un entorn propici per al creixement i la innovació, consolidant els llaços entre el món acadèmic i el professional.