ENGINYERS BCN i CEEC s’alien per l’excel·lència en l’àmbit de l’energia

31 de gener de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 43"

ENGINYERS BCN i el Clúster d’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) han decidit unir forces per impulsar la formació, la innovació i la col·laboració en l’àmbit de l’energia a Catalunya. El conveni promet facilitar sinergies, compartir coneixements i obrir noves oportunitats per als seus membres. Entre altres beneficis, els membres del Clúster tindran accés directe a la Guia de Professionals des del seu propi portal.

Amb una visió compartida de promoure l’excel·lència tècnica i la innovació en l’àmbit de l’energia, ENGINYERS BCN i CEEC s’han compromès a mantenir una estreta comunicació per buscar sinergies en la prestació de serveis formatius i la col·laboració en la realització d’activitats conjuntes. A través d’aquesta col·laboració, es pretén millorar la qualitat i l’accessibilitat de la formació i l’assessorament tècnic en el camp de l’energia.

El conveni preveu una sèrie de beneficis per als membres de les dues entitats. Per una banda, els col·legiats d’ENGINYERS BCN tindran accés a una àmplia gamma de serveis i recursos proporcionats pel CEEC, inclosos assessorament tècnic, informació sobre tecnologies i materials, i la possibilitat de participar en projectes d’innovació i col·laboració amb empreses del sector energètic.

D’altra banda, als tècnics del Clúster se’ls facilitarà suport tècnic mitjançant la Guia de Professionals que estarà a disposició dels associats al CEEC, en el seu propi portal. A més, els associats del CEEC podran gaudir d’avantatges exclusius, com l’exempció de drets d’entrada a ENGINYERS BCN.

Per signar l’acord han estat presents Joaquim Daura, President del CEEC; Francesc Ribera, Manager del Clúster; Miquel Darnés, degà del Col·legi; Marta Martí, Directora General del Col·legi; i Ricard Piquè, Cap de Desenvolupament de Negoci d’ENGINYERS BCN.

Amb aquest acord, ENGINYERS BCN i CEEC reforcen el seu compromís amb la promoció de l’excel·lència i la innovació en l’àmbit de l’energia, i estan decidits a treballar conjuntament per impulsar el desenvolupament sostenible i la competitivitat del sector a Catalunya.