ENGINYERS BCN et prepara per les oposicions

2 de març de 2023
Comparteix
Temps de lectura
53"

Tecnoaula organitza un curs intensiu per la preparació d’oposicions al procés d’estabilització del cos d’enginyers tècnics industrials de la Generalitat de Catalunya. Més informació i inscripcions al següent enllaç.

El Curs intensiu per a la preparació d’oposicions al procés d’estabilització del cos d’enginyers tècnics industrials de la Generalitat de Catalunya començarà el pròxim 6 de març de forma telemàtica.

La formació desenvoluparà els 26 temes del temari reduït per als processos extraordinaris d’estabilització del Temari específic oposicions Enginyer Tècnic Industrial (Resolució PDA/483/2020) Generalitat de Catalunya. Es desenvoluparan dos casos pràctics i un test per a cada tema. 

Els docents seran funcionaris i experts dels diferents temes. Per una banda, el col·legiat Ricard Parelló, Enginyer Tècnic Industrial, tècnic projectista d’instal·lacions i Enginyer Municipal. Per l’altra, Albert Martínez, President de la Comissió de Funció Pública i funcionari de carrera de l’administració local des de fa 24 anys.

Pots apuntar-te a través d’aquest enllaç.