ENGINYERS BCN et convida a Exposolidos

23 de novembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
57"

El Saló Internacional de la Tecnología obre les seves portes del 6 al 8 de febrer de 2024 a la Farga d’Hospitalet de Llobregat. Pots aconseguir la teva invitació a través d’aquest enllaç.

El Saló de la Tecnologia i el Processament de Sòlids (EXPOSOLIDOS) és la principal fira del sud d’Europa especialitzada en la manipulació i processament de sòlids, materials a granel, pols secs, semi-sòlids i separació de sòlids. Les principals empreses nacionals i internacionals d’aquesta mena de tecnologia t’ofereixen les millors solucions per a les necessitats en la gestió de qualsevol tipus de material sòlid.

A més, la fira compta diàriament amb desenes de conferències tècniques sobre aquells temes que condicionen el present i el futur immediat de les indústries: des de l’entorn, fins a l’aplicació del 5.0, la robòtica o el marc normatiu, entre d’altres.

El Saló, que dona el tret de sortida a una nova edició el pròxim 6 de febrer a la Farga d’Hospitalet, s’organitza conjuntament amb Polusolidos i Expofluidos,

Invitació gratuïta

ENGINYERS BCN t’ofereix la invitació gratuïta al saló a través del registre en aquest enllaç.