ENGINYERS BCN es reuneix amb FemCat

13 de juny de 2024
Comparteix
Temps de lectura
44"

Els assistents a la reunió entre ENGINYERS BCN i FemCat. D’esquerra a dreta: Ricard Piqué, Muntsa Vilalta, Miquel Darnés, Oriol Guixà i Marta Martí. // FemCat

El Col·legi es va reunir aquesta setmana amb la Fundació d’Empresaris de Catalunya (FemCat) per tal de treballar una col·laboració entre les dues entitats des de diversos punts.

ENGINYERS BCN es va reunir aquesta setmana amb la Fundació d’Empresaris de Catalunya (FemCat), una fundació privada d’empresaris i empresàries que gestionen més de 500 empreses a Catalunya i representen més del 8 % del PIB de Catalunya.

A la reunió han estat presents Oriol Guixà, president de FemCat; Muntsa Vilalta, directora general de Femcat; Miquel Darnés, degà del Col·legi; Marta Martí, Directora General del Col·legi; i Ricard Piquè, Cap de Desenvolupament de Negoci d’ENGINYERS BCN.

Les dues entitats van fer una primera aproximació per cercar punts d’interés comú. D’aquesta manera, es buscarà la manera en que FemCat i ENGINYERS BCN es poden ajudar mutuament amb els recursos de les dues entitats.