ENGINYERS BCN acull la reunió de la Intercol·legial Jove

29 de maig de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 15"

El degà, Miquel Darnés, es dirigeix als integrants del grup Intercol·legial Jove. // Redacció

El passat dilluns 28 de maig es va convocar la Reunió Executiva de la Intercol·legial Jove a la seu del Col·legi. Eduard Pimàs, vocal de la junta de govern, va ser el representant del Col·legi i el degà, Miquel Darnés, els va donar la benvinguda.

Dilluns 28 de maig, la seu d’ENGINYERS BCN va ser l’escenari de la reunió executiva de la Intercol·legial Jove. Aquesta trobada va reunir joves professionals de diversos Col·legis amb l’objectiu de treballar conjuntament en accions que beneficiïn la joventut professional des d’una mirada transversal.

El Vocal de la Junta de Govern d’ENGINYERS BCN, Eduard Pimàs, va assistir a la reunió en representació del Col·legi, aportant la seva visió i experiència en el desenvolupament de projectes per als joves enginyers. L’acte va començar amb un discurs de benvinguda a càrrec del degà d’ENGINYERS BCN, Miquel Darnés, qui va destacar la importància de la col·laboració interprofessional i va animar als assistents a seguir treballant de manera conjunta per a enfortir la posició dels joves en el món laboral.

Durant la reunió, es van discutir diverses iniciatives i estratègies per a promoure el desenvolupament professional dels joves i es va posar èmfasi en la necessitat de crear sinergies entre diferents sectors professionals.

ENGINYERS BCN reafirma el seu compromís amb la joventut professional i seguirà donant suport a iniciatives que fomentin el creixement i la formació contínua dels joves enginyers.