ENGINYERS BCN a la Fira de l’energia i construcció sostenible

6 de febrer de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 28"

Del 15 al 17 de febrer la tercera edició de la Fira de l’energia i construcció sostenible (FECS) et descobreix a Vic les últimes novetats en el camp de la bioconstrucció i les energies renovables.

La Fira FECS es consolida per fomentar l’ús de les energies renovables i les tècniques de construcció sostenible. Enguany, la tercera edició de l’esdeveniment posa èmfasi en les comunitats energètiques i la rehabilitació sostenible. Tot pensant en que la forma en què construïm està directament lligada als requeriments energètics dels edificis i, per tant, al disseny de les instal·lacions de producció d’energia sostenible per assegurar la màxima eficiència i respecte pel medi ambient.

El Col·legi a la Fira FECS

La Fira, a banda de l’espai expositiu, comptarà amb diferents activitats paral·leles com trobades professionals, conferències, projeccions audiovisuals, demostracions, entre altres.

David Jiménez, cap de serveis tècnics al Col·legi, participarà a la taula rodona Disseny de les instal·lacions i seguretat el pròxim 15 de febrer.

Pots consultar el programa complet aquí.

Distribució de la Fira

El creixent interès per promoure l’ús d’energies renovables i la seva integració en la construcció i la rehabilitació d’edificis ha impulsat la celebració d’aquesta fira, que busca reunir participants, visitants i professionals dels sectors de la producció d’energia i la construcció sostenible.

Dins de la fira, es podran trobar dos espais especialitzats: un dedicat a fabricants, instal·ladors, distribuïdors, comercialitzadors, enginyeries i consultories relacionades amb l’autoconsum elèctric i altres energies renovables; i un altre destinat a professionals del sector de la bioconstrucció, on es podran trobar cases passives, fusta constructiva, assessoraments tècnics i arquitectònics, nous materials de bioconstrucció i professionals de la construcció tradicional, entre altres.