Engeguem l’esperit nadalenc amb el concurs de nadales

8 de novembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 33"

L’edició 2023 del Concurs Infantil de Nadales del Col·legi obre convocatòria pels nens de 3 a 12 anys. La nadala premiada rebrà quatre entrades per Port Aventura.

ENGINYERS BCN anuncia una vegada més el Concurs Infantil de Nadales, on els infants d’entre 3 i 12 anys podran demostrar el seu talent artístic.

Per participar en aquest concurs, l’únic criteri és que els aspirants no superin els 12 anys d’edat. S’han establert dos categories en funció de l’edat: de 3 a 6 anys i de 7 a 12 anys. L’edat de referència serà l’edat que tingui el nen o la nena el 12 de desembre de 2023, que és la data límit per presentar les Nadales.

Els guanyadors de les dos categories rebran quatre entrades per a Port Aventura.

Calendari del Concurs

Les Nadales hauran de ser presentades abans de les 18:00 hores del dilluns 11 de desembre de 2023, així que els joves artistes tenen temps suficient per mostrar el seu talent creatiu i la seva passió.

Presentació de les Nadales al Concurs

Aspectes importants sobre la presentació de les Nadales:

  • Cada participant pot presentar fins a 3 dibuixos.
  • Els dibuixos han de ser originals i inèdits.
  • Les Nadales s’han de realitzar en fulls DIN-A4, utilitzant la plantilla proporcionada pel concurs.
  • La informació requerida s’omplirà a la part posterior de cada dibuix.
  • Es poden presentar els dibuixos a la seu del Col·legi, a Consell de Cent, 365 de Barcelona, o per correu electrònic a comunicacio@ebcn.cat.
  • Les Nadales han de reflectir l’esperit de les Festes de Nadal.

Totes les Nadales presentades seran exposades en un espai web dedicat. En aquest mateix espai web, podeu consultar les bases del concurs i descarregar la plantilla de participació.

No deixeu passar aquesta oportunitat. Animeu els vostres fills i filles a participar en el “Concurs Infantil de Nadales 2023” i deixeu volar la seva imaginació en aquesta època màgica de l’any.