Tot a punt perquè el Patge Reial vingui al Col·legi!

3 de gener de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 3"

Vine a passar el matí de demà al Col·legi per gaudir d’un espectacle, esmorzar i lliurar la teva carta pels Reis. Pots confirmar la teva assistència trucant al Col·legi (934 961 420) o enviant un correu a comunicacio@ebcn.cat.

Els Reis ja treballen incansablement per tenir llestes les joguines. Prepareu-vos, perquè el patge reial ja ha anunciat la seva arribada a ENGINYERS BCN per recollir les cartes que aniran directes a Ses Majestats.

Demà, divendres 5 de gener, un emissari dels Reis Mags visitarà ENGINYERS BCN per emportar-se les cartes dels més petits. Serà a la Festa de Reis, oberta a fills, nebots i nets dels col·legiats i dels treballadors del Col·legi. L’activitat comença a les 10.30 h amb un esmorzar i inclou també un espectacle a càrrec de Galiot Teatre.

La Festa de Reis, una tradició entranyable del Col·legi, omple d’il·lusió els petits i conserva el seu esperit solidari. Els assistents que vulguin podran portar una joguina nova i sense embolicar que el Col·legi s’encarregarà de lliurar a una associació sense ànim de lucre.

Podreu confirmar la vostra assistència trucant al 934 961 420 o enviant un correu a comunicacio@ebcn.cat indicant el nom i edat dels nens.