El MNACTEC celebra els 40 anys d’història

9 d'abril de 2024
Comparteix
Temps de lectura
59"

Entre les activitats destaquen les portes obertes, espectacle de drons i un escape room. El cantant de trap Lildami oferirà un concert.

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) celebra enguany els 40 anys d’història. Per commemorar les quatre dècades, el MNACTEC ha preparat una programació festiva especial el pròxim cap de setmana (13 i 14 d’abril) que, a més de ser portes obertes al museu, també es duran a terme diverses activitats exclusives i gratuïtes.

El dissabte 13 d’abril es podrà accedir i passejar a les voltes de la teulada, participar en un escape room, un espectacle de drons dins del museu, així com visites exclusives i activitats pels més petits.

El diumenge 14 d’abril, es repetiran les passejades per la teulada, les visites i les activitats familiars per a aquells que no hagin pogut assistir el dissabte. El moment més especial del dia serà el concert del carismàtic cantant de trap Lildami al pati del museu i també s’oferirà un taller de construcció pels més petits.

S’ha de fer reserva prèvia per a les activitats a través de la web del museu.