EBCN TV a la carta: L’Experiència Audiovisual del Col·legi

25 de gener de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 48"

EBCN TV a la carta, la plataforma de vídeo renovada, redefineix la manera com els col·legiats i precol·legiats accedeixen al contingut audiovisual del Col·legi.

Sota el nom d’EBCN TV a la carta, aquesta plataforma ha sofert una transformació completa, no només en l’aspecte visual, amb un disseny modern i responsiu, sinó també en les funcionalitats i seccions que ofereix als seus usuaris. Algunes de les característiques destacades inclouen la possibilitat d’interactuar amb el contingut mitjançant comentaris, likes i un sistema de xat en les emissions en directe.

Noves Seccions Destacades:

  1. VIDEONEWS: Notícies en petits clips de vídeo, disponibles públicament o de manera exclusiva per als col·legiats i precol·legiats. Una manera ràpida i àgil de mantenir-se informat sobre les últimes novetats.
  2. DIRECTES: Emissió en directe d’actes i esdeveniments mitjançant streaming. Una oportunitat única per participar en temps real, encara que no puguis estar present físicament.
  3. L’AGENDA: Recull dels actes destacats que es realitzen en línia. Estigues informat sobre els esdeveniments importants que succeeixen al Col·legi.
  4. PROPERAMENT: Informació sobre els actes programats i destacats que estan per venir. Una vista prèvia del que pots esperar.
  5. L’ARXIU: Una col·lecció organitzada de vídeos del Col·legi classificats per categories. Fàcilment accessible des de la pàgina principal, amb contingut destacat.
  6. RECENTMENT AFEGITS: Descobreix els vídeos que s’han afegit més recentment a la plataforma. Posa’t al dia amb el contingut més fresc.
  7. RÀNKING: EBCN TV recull mètriques dels vídeos o vídeonews amb més likes, més vistos i els que han generat més comentaris. Descobreix el contingut més popular de la comunitat.

Amb EBCN TV a la carta, ENGINYERS BCN està compromès a oferir una experiència audiovisual enriquidora, adaptada als desitjos i interessos dels seus membres. Aquesta plataforma representa un pas cap a l’avenç i la modernització, amb l’objectiu de connectar de manera més profunda amb la comunitat d’enginyers.

Visita EBCN TV a la carta i comença a explorar la nova era de contingut audiovisual del Col·legi.