Domina les tècniques del disseny d’Instal·lacions d’Aigua Calenta Sanitària

25 d'abril de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 0"

ENGINYERS BCN presenta el curs Disseny i Càlcul d’Instal·lacions d’Aigua Calenta Sanitària (ACS). Aquest curs, dirigit per professionals experimentats en el camp, t’ofereix l’oportunitat única d’aprendre les darreres tendències i tecnologies en el disseny d’instal·lacions d’ACS.

El curs Disseny i Càlcul d’Instal·lacions d’Aigua Calenta Sanitària (ACS) comença el pròxim 2 de maig. Aquest curs, impartit per Gaspar Martín, Enginyer Industrial especialitat en Termo-mecànica per la UPC; t’ajudarà a aprendre les darreres tendències i tecnologies en el disseny d’instal·lacions d’aquesta mena.

Amb una combinació de teoria i pràctica, estaràs al dia dels aspectes clau de la normativa vigent, inclosos el Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques en els Edificis (RITE) 2021, el Codi Tècnic de l’Edificació (CTE) 2019 i altres disposicions relatives a la prevenció de la legionel·la.

El programa del curs abasta una àmplia gamma de temes, des de la selecció del sistema adequat per a cada instal·lació fins a l’optimització energètica i l’anàlisi de costos. Aprendràs a calcular les pèrdues energètiques, a triar els sistemes més eficients i a justificar els estalvis energètics obtinguts.

Les inscripcions ja estan obertes.