馃搶 Convocada per dijous 6 de juliol una Junta General Extraordin脿ria

18 de maig de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 57"

El 6 de juliol a les 19.00 h se celebrar脿 una Junta General Extraordin脿ria a la sala d’actes del Col路legi. Durant la sessi贸 es deliberar脿 i s’aprovar脿, si procedeix, el projecte de modificaci贸 estatut脿ria parcial. Els col路legiats podreu votar de forma presencial i telem脿tica. Consulta la convocat貌ria (en catal脿 o castell脿), el projecte de modificaci贸 i la mem貌ria justificativa.

En la reuni贸 de la Junta de Govern del 17 de maig s’ha acordat la convocat貌ria de la Junta Gehttps://enginyersbcn.cat/el-collegi/junta-general-extraordinaria/neral Extraordin脿ria, que compta amb l’ordre del dia seg眉ent:

  1. Deliberaci贸 i aprovaci贸, si procedeix, del projecte de modificaci贸 estatut脿ria parcial, presentat per la Junta de Govern, de l’article 3 relatiu a l’脿mbit territorial.
  2. Autoritzar a la Junta de Govern per tal que, sense variar l’esperit dels articles aprovats a la Junta General, efectu茂 les modificacions que siguin necess脿ries per a la seva inscripci贸 al Registre de Col路legis Professionals, depenent de la Direcci贸 General de Dret, Entitats Jur铆diques i Mediaci贸 del Departament de Just铆cia de la Generalitat de Catalunya
Documentaci贸 relativa a la Junta General Extraordin脿ria

Convocat貌ria de Junta General Extraordin脿ria: catal脿 / castell脿.

Projecte de Modificaci贸 parcial dels estatuts.

Mem貌ria justificativa del projecte de modificaci贸 dels estatuts.

Votaci贸 telem脿tica i videostreaming

Aquells col路legiats que aix铆 ho prefereixin podran votar telem脿ticament a partir de les 9 del mat铆 del dia 5 de juliol. S’habilitar脿 un sistema que permetr脿 emetre el vot en l铆nia i expressar aix铆 la seva opini贸 sobre la proposta de reforma d’estatuts que es plantejar脿 en aquesta junta. Pr貌ximament es donaran a con猫ixer m茅s detalls sobre com efectuar el vot electr貌nic.

Per poder exercir el dret a vot telem脿tic 茅s imprescindible tenir actualitzat el correu electr貌nic i el n煤mero de tel猫fon m貌bil. Es poden comprovar les dades i actualitzar-les a trav茅s de l’脌rea Privada.

A m茅s, s’emetr脿 en directe a trav茅s de videostreaming, de manera que tothom que no sigui present a la sala podr脿 seguir el desenvolupament a trav茅s d’Internet i votar telem脿ticament despr茅s del torn de preguntes corresponent. El dia de la Junta ho podreu seguir aqu铆.