Descompte per col·legiats a la Smart City Expo 2023

28 de setembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
2' 7"

La fira internacional reunirà 600 ponents per parlar de solucions innovadores per transformar les ciutats. Els col·legiats teniu un codi de descompte per accedir a L’Smart City Expo.

L’Smart City Expo World Congress (SCEWC), l’esdeveniment internacional líder sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents organitzat per Fira de Barcelona, ha anunciat els primers ponents per a l’edició de 2023. La llista de 600 ponents, dissenyada per impulsar el debat sobre el futur de les ciutats, inclourà l’arquitecta Alyssa-Amor Gibbons, l’advocada especialitzada en intel·ligència artificial Micaela Mantegna i l’experta en desenvolupament sostenible Claire O’Neill, exministra britànica d’Energia i Creixement Net.

L’esdeveniment es durà a terme a la seu de Gran Via del 7 al 9 de novembre sota el lema ‘Benvinguts a la Nova Era Urbana’, i reunirà experts internacionals per compartir coneixements sobre solucions innovadores, projectes i estratègies destinades a transformar les actuals metròpolis en espais més sostenibles, eficients i habitables. SCEWC estructurarà el seu programa del Congrés en vuit àrees: Tecnologies Habilitadores, Energia i Medi Ambient, Mobilitat, Governança i Economia, Vida i Inclusió, Infraestructura i Edificis, Seguretat i Protecció, i Economia Blava.

Alyssa-Amor Gibbons, anomenada architeer, una barreja d’arquitecta i enginyera, té el disseny ecològic com a element central del seu treball. Ha col·laborat en projectes arreu del Carib i el Regne Unit, liderant pràctiques de construcció amb emissions netes zero i la creació de models arquitectònics virtuals, tot desenvolupant estructures profundament vinculades a la natura i protegint les persones dels seus aspectes.

Micaela Mantegna és una advocada especialitzada en polítiques de videojocs, “realitat estesa” i ètica de la intel·ligència artificial, i és activista del joc com a instrument de canvi social.

El desenvolupament sostenible és l’enfocament del treball de Claire O’Neill. Actualment és co-presidenta del Consell Assessor del World Business Council for Sustainable Development i va servir com a ministra britànica d’Energia i Creixement Net. Va escriure i implementar l’Estratègia de Creixement Net del Regne Unit, va crear la Green Finance Taskforce i va presentar la legislació innovadora que va comprometre el Regne Unit a ser una economia d’emissions zero netes el 2050.

Descompte per a col·legiats

ENGINYERS BCN ha signat un conveni de col·laboració amb SCEWC a través del qual, els col·legiats tenen un 25% de descompte en les entrades al congrés.

Per accedir al descompte, heu de clicar en aquest enllaç per aconseguir el codi exclusiu per col·legiats que s’haurà d’inserir en el procés de compra.