DESCOBREIX EL POTENCIAL DE LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL AMB XAVIER MITJANA

5 de desembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 35"

ENGINYERS BCN acull una reunió el pròxim 11 de desembre de tres comissions amb el youtuber Xavier Mitjana. Pots inscriure’t en aquest enllaç.

Tres de les comissions: Comissió Tècnica de l’Enginyeria, Comissió d’Enginyers d’Empresa i la Comissió de Qualitat i Innovació; han organitzat una vetllada amb un convidat especial que vindrà a parlar de la Intel·ligència Artificial.

Agenda de la Reunió:

  1. Presentació de les Comissions: Coneix l’essència i les iniciatives de les tres comissions.
  2. Ponència sobre Intel·ligència Artificial a càrrec d’en Xavier Mitjana: Chat GPT i les aplicacions pràctiques de la I.A. en l’àmbit de la productivitat a càrrec d’en Xavier Mitjana, especialista en l’aplicació pràctica de la IA, comunicador i Youtuber; compartirà una perspectiva única sobre com la Intel·ligència Artificial pot transformar la manera com treballem. A través del seu canal IA en Acción a YouTube, divulga sobre la IA, transformant idees tècniques en conceptes comprensibles i aplicables per a tothom. Descobreix el potencial, les limitacions i els desafiaments d’adopció en entorns professionals d’aquesta nova eina.
  3. Debat obert sobre el tema de la ponència: Participa en un debat enriquidor sobre la IA i les seves implicacions en l’enginyeria. Aporta les teves preguntes i perspectives.
  4. Refrigeri de Nadal.

Detalls Importants:

  • Data i Hora: 11 de desembre, a les 18.00 hores.
  • Convidat Especial: Xavier Mitjana, expert en IA i comunicador reconegut.
  • Per assistir a l’esdeveniment és necessària la inscripció a l’activitat, que es podrà seguir per videoconferència o de manera presencial.

Aquesta reunió representa una oportunitat única per connectar amb altres membres de la comunitat d’enginyers i explorar el futur de la professió amb un enfocament especial en la Intel·ligència Artificial.