La Junta General Ordinària convocada per dimarts 19 estudiarà el pressupost de 2024

28 de novembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 27"

El dimarts 19 de desembre a les 19 h se celebrarà la Junta General Ordinària per estudiar i aprovar, si s’escau, el pressupost de 2024. Es podrà votar de manera electrònica els dies 18 i 19 i presencialment a la finalització de l’acte. Més informació.

En la reunió de la Junta de Govern del 22 de novembre s’ha acordat la convocatòria de la Junta General Ordinària pel dia 19 de desembre a les 19.00 h. Compta amb l’ordre del dia següent:

  • Examen del pressupost per a l’any 2024.
  • Presentació i aprovació, si s’escau, de les propostes que s’hagin formulat d’acord amb el que estableix l’apartat 4 de l’article 29.
  • Aprovació, si s’escau, del pressupost.
  • Procediment del sorteig del Grup de Revisió de Comptes.
  • Precs i preguntes.

Documentació relativa a la Junta General Ordinària

Votació telemàtica i videostreaming

Aquells col·legiats que així ho prefereixin podran votar telemàticament a partir de les 9 del matí del dia 18 de desembre. S’habilitarà un sistema que permetrà emetre el vot en línia i expressar així la seva opinió sobre el pressupost de 2024.

Per poder exercir el dret a vot telemàtic és imprescindible tenir actualitzat el correu electrònic i el número de telèfon mòbil. Es poden comprovar les dades i actualitzar-les a través de l’Àrea Privada.

A més, la Junta General s’emetrà en directe a través de videostreaming, de manera que tothom que no sigui present a la sala podrà seguir el desenvolupament a través d’Internet i votar telemàticament fins després del torn de preguntes corresponent. El dia de la Junta ho podreu seguir aquí.