Convocada pel 20 d’abril la Junta General Ordinària

30 de març de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 50"

Els comptes del 2022 passaran el seu examen el proper 20 d’abril a les 19 h. Serà aleshores quan a la sala d’actes del Col·legi es revisarà i s’aprovarà, si procedeix, la gestió de la Junta de Govern, el compte de resultats de l’exercici 2022 i el balanç tancat el 31 de desembre de 2022. Es podrà votar de manera electrònica els dies 19 i 20 i presencialment a la finalització de l’acte. La Junta s’emetrà per videostreamingMés informació.

En la reunió de la Junta de Govern del 29 de març, i segons disposen els estatuts del Col·legi, es va acordar la convocatòria de la Junta General Ordinària per al dijous 20 d’abril, a les 19 h, a la sala d’actes del Col·legi.

La Junta

L’ordre del dia és el següent:

  • Examen i aprovació, si procedeix, de la gestió de la Junta de Govern, del compte de resultats de l’exercici 2022 i del balanç tancat el 31 de desembre de 2022.
  • Examen i aprovació, si procedeix, de les propostes que hi figurin en l’ordre del dia i s’hagin presentat d’acord amb el que estableix l’apartat 4 de l’article 29 que es reprodueix tot seguit: “Fins cinc dies hàbils abans de la celebració de la Junta General Ordinària es podran presentar propostes, autoritzades almenys amb la signatura de 35 col·legiats, en l’ús dels seus drets col·legials, per ser debatudes i, si procedeix, aprovades per la Junta General”.
  • Precs i preguntes.

Votació

En aquesta ocasió, i com ja ha estat en les darreres ocasions, també es podrà exercir el vot electrònic durant els dies 19 i 20 d’abril. Per poder exercir el dret a vot és imprescindible tenir actualitzat el correu electrònic i el número de telèfon mòbil. Es poden comprovar les dades i modificar-les a través de l’Àrea Privada.

A més, la Junta General Ordinària s’emetrà en directe a través de videostreaming, de manera que tothom que no sigui present a la sala podrà seguir el desenvolupament de la Junta a través d’Internet en aquest enllaç. Durant l’emissió de l’acte també es podrà enviar preguntes mitjançant el formulari que hi ha a la mateixa pantalla del videostreaming.