Connecta, Col·labora i Crea Oportunitats

19 d'octubre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 46"

Després de l’èxit de l’anterior networking, ENGINYERS BCN organitza una segona activitat per connectar els col·legiats directament amb empreses. Imagina’t connectant amb empreses de tota la demarcació de Barcelona i altres enginyers, i començant a construir relacions que podrien definir el teu futur professional. Tots els detalls i les inscripcions en aquest enllaç.

Enginy Network 2023 constitueix una jornada de networking dissenyada amb les reunions cara a cara com a element principal. En aquest esdeveniment, tindràs l’oportunitat d’establir connexions amb empreses de tota la demarcació de Barcelona i altres enginyers, construint relacions que podrien esdevenir fonamentals per al teu futur professional.

Per establir aquestes reunions, es convocaran les reunions amb les empreses que més s’adaptin a les teves preferències i experiència professional.

  • Expandeix la teva xarxa de contactes: Enginy Network 2023 et permetrà connectar amb empreses d’una àmplia gamma de sectors i altres enginyers, ampliant de manera significativa la teva xarxa de contactes.
  • Genera oportunitats de negoci: Tant si busques oportunitats com a professional independent com si desitges participar en noves iniciatives, aquesta activitat s’erigeix com l’oportunitat idònia per atraure nous negocis.
  • Aprèn i creix: A més de les reunions programades, també podràs gaudir de xerrades i un espai per esmorzar, on podràs aprendre i compartir coneixements amb altres professionals.
  • Troba socis i projectes: Si tens un projecte propi o una idea emprenedora, podràs connectar amb enginyers que complementin les teves habilitats i et puguin ajudar a fer realitat les teves aspiracions.

Detalls de l’esdeveniment:

Data: Dijous, 26 d’octubre de 2023

Hora: 15:00 – 18:00 hores

Lloc: Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, Consell de Cent, 365, 08009 Barcelona.

Com participar? L’activitat és gratuïta i exclusiva per a col·legiats. Les empreses també són benvingudes a participar gratuïtament. Només us heu de registrar i estareu a un pas de connectar amb el futur de la vostra carrera.

A qui va dirigit?

A col·legiats buscant feina o contactes.

Empreses i professionals de Barcelona interessats en col·laborar amb enginyers i professionals.