Connecta amb empreses

24 d'abril de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 5"

ENGINYERS BCN et proposa una activitat de networking per promoure nous projectes i interconnectar empreses i professionals col·legiats. Pots inscriure’t a l’activitat a través d’aquest enllaç i per tota la informació, pots clicar aquí.

El Col·legi organitza el pròxim 17 de Maig 2023 a les 9:30 h una jornada de reunions de negoci entre enginyers i empreses industrials de tota la demarcació de Barcelona que li és pròpia: ENGINY NETWORK 2023.

El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona vol enfortir la generació de negocis i ésser el promotor de nous projectes, buscant interconnectar empreses i professionals col·legiats.

La trobada consistirà en agendes personals de reunions per a cada col·legiat i empresa participant, amb el propòsit de generar negoci, promoure i potenciar la col·laboració entre col·legiats i diferents sectors industrials.

Tant és així que, quatre dies abans de l’esdeveniment, rebràs la teva agenda de reunions per poder preparar tots els detalls. Si alguna de les reunions no estigués adaptada als teus interessos, podràs ajustar-la fins a dos dies abans de l’esdeveniment, per assegurar que el temps invertit sigui realment de profit.

Consulta tota la informació i el programa aquí.

Pots apuntar-te a l’activitat a través d’aquest enllaç.