Concurs de pintura, relat i fotografia per l’estiu

6 de juny de 2024
Comparteix
Temps de lectura
2' 21"

Tornen els concursos de pintura, relat breu i fotografia organitzats per la Comissió de Cultura i Oci d’ENGINYERS BCN. Com cada any, el Col·legi demana a tots els col·legiats que mostrin les seves habilitats artístiques presentant les seves millors obres.

A partir del 25 de juny i fins el 6 de setembre tindreu temps de participar en els concursos organitzats per la Comissió de Cultura i Oci, una nova edició que crida a tots els enginyers amb ànima d’artista a treure el seu flaire més creatiu.

Enguany, els premis van des dels 50 als 300 euros i les categories inclouran Pintura, Fotografia i Relats Breus. Consulteu les bases específiques, amb les característiques i temàtiques de cada concurs per saber COM podeu participar en cadascun.

Els premis es lliuraran el dijous 10 d’octubre en un acte especial.

Exposició-concurs de Pintura 2024

Una vegada més, s’organitza el Concurs de Pintura 2024, que enguany arriba a la XXI edició.

Hi poden participar: els col·legiats i precol·legiats, així com els seus familiars en primer grau. Els participants no poden ser professionals de la pintura.

Tècnica i temàtica: Lliures.

Premi: El primer és 300 euros, el segon 150 i els dos accèssits es lliuren amb 50 euros cadascun. Amb cada guardó es dona un diploma de reconeixement.

Lliurament de les obres: del 25 de juny al 6 de setembre a la recepció de la seu del Col·legi (Consell de Cent, 365), de dilluns a dijous de 9 a 18 h i divendres de 9 a 14 h.

Els quadres s’exposaran a la seu col·legial a partir del 16 de setembre i fins el 11 d’octubre.

BASES

Exposició-concurs de Fotografia 2024 XXV edició

Hi poden participar: els col·legiats i precol·legiats, així com els seus familiars en primer grau.

Temàtica: El romànic

Premi: El primer és 300 euros, el segon 150 i els dos accèssits es lliuren amb 50 euros cadascun. Amb cada guardó es dona un diploma de reconeixement.

Lliurament de les obres: del 25 de juny al 6 de setembre.

BASES

Concurs de relat breu 2024

La Comissió de Cultura i Oci del Col·legi organitza el Concurs de Relats Breus 2024, que enguany realitza la tercera edició.

Hi poden participar: els col·legiats i precol·legiats.

Format: Els textos, centrats en la temàtica d’experiències professionals, en català o castellà, i han de complir les bases establertes en el concurs.

L’extensió dels relats ha de ser d’un mínim de 200 paraules i d’un màxim de 1.000 (sense comptar el títol). Han de ser escrits en format Microsoft Word, lletra Arial, cos 11, a doble espai. 

Premi: 200 € i un diploma de reconeixement.

Lliurament de les obres: del 25 de juny al 6 de setembre. Exposició al web del Col·legi a partir del 16 de setembre i fins al 4 d’octubre.

BASES