COGITI organitza el segon “Congrés Tècnic Nacional de Protecció Contra Incendis”

13 de setembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 9"

Del 28 al 30 de setembre tindrà lloc el II Congrés Tècnic Nacional de Protecció Contra Incendis, que se celebrarà al Pabellón de Convenciones Madrid Destino, en el Recinto Ferial de la Casa de Campo.

En el Congrés no només participarà COGITI, sino que cal sumar altres associacions a nivell nacional com AERME (Asociación Española de Empresas Instaladoras y Mantenedoras de Equipos y Sistemas Contra Incendios), AES (Asociación Española de Empresas de Seguridad)APICI (Asociación Profesional de Ingeniería de Protección Contra Incendios), APTB (Asociación Profesional de Técnicos de Bomberos), CGATE (Consejo General de Colegios Oficiales de Aparejadores y Arquitectos Técnicos), CONAIF (Confederación Nacional de Asociaciones de Empresas Instaladoras y Mantenedoras de Energía y Fluidos), FEDAOC (Federación Española de. Asociaciones de Organismos de Control) i Fundación Fuego, el que garanteix una perspectiva transversal amb una gran repercussió i una important afluència de visitants interessats en temes relacionats amb la Protecció i Prevenció d’Incendis.

Teniu tota la informació de l’esdeveniment a la pàgina web del Congrés, i recordeu que per assistir, us haureu d’inscriure. La inscripció és gratuïta i l’esdeveniment només es podrà seguir en format presencial.

També teniu disponible el programa del Congrés en aquest enllaç.