Atenció recent titulats: aquest networking és per vosaltres

21 de setembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 34"

És hora de marcar la diferència i obrir portes al teu futur professional. Si ets un jove enginyer amb ganes d’explorar noves oportunitats i construir una xarxa de contactes sòlida, tenim l’esdeveniment perfecte per a tu. Tots els detalls i les inscripcions en aquest enllaç.

L’Enginy Network 2023 és una jornada de networking orientada als col·legiats joves i recent col·legiats. En aquest esdeveniment, tindreu l’oportunitat de connectar amb empreses de tota la demarcació de Barcelona i altres enginyers, creant relacions que podrien definir el vostre futur professional.

Per què no et pots perdre aquesta oportunitat?

  1. Amplia la teva xarxa de contactes: L’Enginy Network 2023 us permetrà connectar amb empreses de diversos sectors i altres enginyers, ampliant la vostra xarxa de contactes de manera significativa.
  2. Crea oportunitats de negoci: Ja sigui que busqueu feina com a freelance o que vulgueu col·laborar en nous projectes, aquesta activitat és l’oportunitat perfecta per atraure oportunitats de negoci.
  3. Aprèn i creix: A més de les reunions programades, també hi haurà una conferència i un espai d’esmorzar per aprendre i compartir coneixements amb altres professionals.
  4. Troba socis i projectes: Si teniu un projecte propi o una idea emprenedora, podreu trobar enginyers que complementin les vostres habilitats i us puguin ajudar a fer realitat els vostres somnis.

Detalls de l’esdeveniment:

Data: Dijous, 26 d’octubre de 2023

Hora: 15:00 – 18:00 hores

Lloc: Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, Consell de Cent, 365, 08009 Barcelona.

Com participar?

L’activitat és gratuïta i exclusiva per a col·legiats. Les empreses també són benvingudes a participar gratuïtament. Només us heu de registrar i estareu a un pas de connectar amb el futur de la vostra carrera.

A qui va dirigit?

Col·legiats joves i recent col·legiats.

Empreses i professionals de Barcelona interessats en col·laborar amb enginyers i professionals joves.