Assisteix al “AI & Big Data Congress”

31 d'agost de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 8"

Arriba la novena edició del Congrès especialitzat en Intel·ligència Artificial a Barcelona. Les inscripcions ja estan obertes a través de la seva web.

El dies 27 i 28 de setembre de 2023, se celebrarà a l’Auditori AXA de Barcelona, la 9a edició del AI & Big Data Congress organitzat pel CIDAI i Eurecat, en el marc de l’Estratègia d’Intel·ligència Artificial de Catalunya: Catalonia.AI.

Enguany, en què la IA té un protagonisme com mai abans, l’AI & Big Data Congress recupera el seu format únicament presencial i abordarà qüestions rellevants al voltant d’aquestes disciplines, des del vessant tecnològic, econòmic i social i mostrant tendències i aplicacions d’empreses capdavanteres.

Programa

El primer dia de congrés, 27 de setembre, s’abordaran les principals estratègies i tendències en IA. Experts en intel·ligència artificial analitzaran el seu impacte en els reptes socials i empresarials actuals i futurs.

El segon dia, 28 de setembre, s’aprofundirà en la tecnologia i desenvolupament, identificant casos d’èxit innovadors en l’ús de la intel·ligència artificial.

Pots consultar el programa complet en aquest enllaç.

No et quedis sense plaça! Les inscripcions ja estàn obertes a través de la web de l’esdeveniment.