Aprovat el pressupost de 2024 amb rècord de vots

20 de desembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
53"

La Junta General Ordinària es va celebrar per estudiar i aprovar el pressupost de 2024. Entre les novetats de l’any vinent s’inclou el retorn de la revista Tecnodebats i una nova sala d’actes.

La Junta General Ordinària es va celebrar ahir per estudiar i aprovar el pressupost de 2024. La Junta, que es va celebrar a la Sala d’Actes del Col·legi, va tornar a superar els 500 participants, mantenint el percentatge de participació per sobre del 11%.

553 persones van votar entre els dies 18 i 19 de desembre. D’aquestes, prop del 80% dels col·legiats va aprovar el pressupost destinat per 2024. Els “no” van representar el 9% dels vots i les abstencions van tornar a superar els “no”, estant per sobre de l’11%; com ja va passar en l’anterior Junta.

Nous projectes 

Durant la junta, Miquel Darnés va presentar algunes de les iniciatives que es posaran en marxa al 2024. Entre altres, el retorn de la revista Tecnodebats, la renovació de la Sala d’Actes, o la consolidació d’Enginyeria i Crisi Climàtica com una jornada especialitzada que se celebrarà a la tardor.