Aprofita l’estiu per col·legiar-te

27 de juny de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 0"

ENGINYERS BCN estrena dues campanyes per col·legiar-se durant l’estiu. Aquestes campanyes només estaran disponibles fins el 30 de setembre:

  • Si ets menor de 30 anys, al col·legiar-te tindràs drets d’entrada i primer any de col·legiació de franc. A partir del primer any i fins que facis els 30, només hauràs de pagar la meitat de la quota i, a més, et donarem una motxilla del Col·legi de regal. També disposaràs d’un 15% de descompte a formació.
  • Si ets major de 30 anys, també tindràs els drets d’entrada de franc. Gaudiràs del 50% de descomptes a les quotes col·legials de juliol a desembre de 2024, i et donarem la motxilla del Col·legi de regal. També disposaràs d’un 15% de descompte a formació.

L’estiu és un bon moment per aprofitar tot allò que t’ofereix el Col·legi. Serveis com el Tecnovisat continuaran operatius de manera ininterrompuda i, si busques la teva primera feina o un canvi de vida professional, tindràs accés a la Borsa de Treball especialitzada, podràs demanar assessories pel teu Currículum i futur professional o apuntar-te a un dels cursos permanents de formació.

Consulta les condicions de la oferta.