Aprofita el descompte per l’Smart City Expo World Congress

19 d'octubre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 11"

A la fira internacional, organitzacions globals com Airbnb i el FC Barcelona debatran els reptes del futur. Els col·legiats teniu un codi de descompte per accedir a L’Smart City Expo.

El Smart City Expo World Congress (SCEWC), el principal esdeveniment internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents organitzat per Fira de Barcelona, esdevindrà l’escenari on organitzacions globals com Airbnb i el FC Barcelona, entre d’altres, debatran els reptes pels pròxims anys. Del 7 al 9 de novembre, la cimera urbana reunirà més de 1.000 expositors i representants de 800 ciutats a la Fira de Barcelona – Gran Via, la seva edició més gran fins a la data.

Entre els punts destacats del SCEWC es troben les ponències del cofundador i director d’Estratègia d’Airbnb, Nathan Blecharczyk, que explicarà com l’empresa està treballant amb ciutats i governs de tot el món, i del FC Barcelona, els representants del qual parlaran de com el conegut club de futbol lidera la transformació urbana dels voltants del seu estadi.

Descompte per a col·legiats

ENGINYERS BCN ha signat un conveni de col·laboració amb SCEWC a través del qual, els col·legiats tenen un 25% de descompte en les entrades al congrés.

Per accedir al descompte, heu de clicar en aquest enllaç per aconseguir el codi exclusiu per col·legiats que s’haurà d’inserir en el procés de compra.