Aprèn a fer el CV perfecte

25 de gener de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 1"

El Servei d’Orientació i Promoció Professional ha organitzat un curs per ajudar-te a crear el CV perfecte i promocionar-te de la millor manera. El webinar es farà el pròxim 1 de febrer i les inscripcions ja estan obertes.

Aquest webinar, que es farà el pròxim dijous 1 de febrer a les 15.00 h, et convida a explorar les claus per destacar professionalment a través de la creació del CV més adequat a cada feina i un elevator pitch impactant. Amb l’objectiu de proporcionar eines pràctiques per a l’èxit laboral, aquest programa t’ofereix una oportunitat única de millorar la teva presència en el mercat laboral.

La formació et donarà la informació necessària sobre els diferents tipus de CV i estructures per abordar les diferents necessitats professionals. Aprendràs com adaptar-los a cada inscripció, identificar els teus elements diferencials, i dissenyar un elevator pitch efectiu. És a dir, la millor manera de promocionar-te, oferint estratègies per impactar en menys de 60 segons i adaptar-los a situacions com networking, presentacions professionals i perfils en xarxes socials.

Aprofita aquesta oportunitat per desenvolupar les teves habilitats i destacar en el teu camí professional. Inscriu-te avui mateix i comença a construir el teu futur professional.